selamat datang

SELAMAT DATANG KE BLOG ABG POWER...

Monday, April 11, 2011

Bro Rosli.... peniaga pasar malam....

Malam sabtu yg lepas, kita org gi tgk salah seorang pelangan kita org meniaga kat JB. Bro Rosli ni pelangan baru kita org. Dia cakap meniaga kat JB best...  betul ke???  apa yg kami paparkan dlm video ni, itulah kenyataan ye....


video

Friday, April 8, 2011

Fuhhh.... dah bersawang blog tak update....

 salam sume...  lamanya tak update blog ni.
tak de idea, tak de bahan....
kebun pun dah semak tgh buat pembersihan, ada sapa2 yg ada pekerja lebih bole bg pinjam utk bersihkan kebun....  (gambar kebun semak tak bole upload segan)

kita upload gambar lame je ye


tebu utk pelangan


ni salah seorang pelangan tetap tebu kita org. bro harun rengit....